THINK.SOLVE.ESCAPE.

Pogosta vprašanja

KAJ JE SOBA POBEGA?

Gre za prostor, poln različnih nalog in ugank.  Soba je zasnovana tako, da morajo udeleženci oziroma igralci med seboj sodelovati, se povezovati in uporabljati sposobnosti logičnega sklepanja.

 

VELIKOST EKIPE

Ekipa je lahko sestavljena iz 2 do 6 igralcev, idealna velikost ekipe je 3 do 5 igralcev.

 

PRIHOD IN ZAČETEK

Žal ni možno zamikati pričetka igre. Priporočamo prihod 10 minut pred rezerviranim terminom, saj vas pred pričetkom čakajo še navodila moderatorja igre.  Točnost je lepa čednost.

 

STAROST

Priporočena starost igralcev Escape Coin je dopolnjenih 14 let. Osebe mlajše od 14 let morajo biti v spremstvu najmanj ene odrasle osebe. Starostne omejitve navzgor ni.

 

VARNOST

Igro ves čas prek videokamer spremlja moderator. Ta vam v primeru, da se vam kje zatakne, priskoči na pomoč z raznimi namigi. Nikakor ni bojazni, da bi za vedno ostali zaprti v sobi. Soba je ves čas trajanja igre odklenjena.

 

DOSTOP IN PARKIRIŠČE

Študentski Kampus, kjer se nahaja Escape Coin, stoji v samem centru Ljubljane poleg Pivovarne Union, nasproti parka Tivoli ter streljaj od križišča med Tivolsko in Celovško cesto. Enostavno je dostopen s Celovške ceste, do njega lahko pridete z več oblikami javnih prevozov. Parkirišče za obiskovalce sobe pobega Escape Coin je med delavniki na veliki ploščadi Kampusa, neposredno pred vhodom v sobo pobega. Parkirišče se odpre ob 9:00 uri in zapre ob 21:30 uri. Med vikendom in prazniki so za naše obiskovalce na voljo parkirna mesta pred glavnim vhodom v Kampus na Pivovarniški ulici. V času prireditev pa vas vljudno naprošamo, da koristite javna parkirišča.

 

OBLAČILA

Priporočamo udobna oblačila.

 

FOTOGRAFIRANJE IN SNEMANJE

Fotografiranje in snemanje v sobi Escape Coin ni dovoljeno. Vaš telefon bo skupaj z ostalimi osebnimi stvarmi v času trajanja igre zaklenjen v za to namenjeni omari.

 

TRAJANJE IGRE

Vključno z navodili, igro (60 minut) ter krajšim klepetom ob koncu, bo čas vašega obiska v Escape Coin-u približno 80 minut.    

 

KAJ NAREDITI ČE BI NAS PRIŠLO VEČ KOT SMO REZERVIRALI?

Ni problema! Dodatni igralci (do največje zmogljivosti sobe) bodo plačali ob prihodu. Vsekakor pa vas naprošamo da nam spremembo števila igralcev sporočite, tako da pošljete email na info@escapecoin.si.

 

POVRAČILO STROŠKOV

Če se zatakne in ne uspete priti do vašega rezerviranega termina, se čim prej obrnite na nas in vam bomo uredili drug termin. Kupnine ne vračamo.